Corona maatregelen

Corona maatregelen

In lijn met het landelijke beleid rondom het Corona virus en de adviezen van onze beroepsverenigingen zullen we vooralsnog de face-to-face gesprekken voortzetten op de praktijk. De behandelaar zal dit individueel met iedere cliënt afstemmen. We vinden het uiteraard erg belangrijk om de richtlijnen vanuit het RIVM te blijven volgen. Dit betekent dat er een aantal aanpassingen zijn in de manier van werken die je van ons gewend bent.

 

Dit zijn onze afspraken en voorwaarden:


- Kom op tijd naar de afspraak. Dat betekent dat als je te vroeg bent, je buiten zal moeten wachten tot het afgesproken tijdstip. Dit i.v.m. dat we geen mensen dicht op elkaar in de wachtkamer willen hebben staan. 


- Je kunt als je wilt bij binnenkomst en bij vertrek de handen wassen.


- We zullen geen handen geven bij binnenkomst/vertrek.


- We houden ten alle tijden 1,5 meter afstand. 


- Er wordt geen drinken meer aangeboden. Het is wel toegestaan om zelf drinken mee te nemen.


- Er kan geen gebruik worden gemaakt van het toilet. 


- We zullen in ons pand de trapleuningen, deurkrukken, stoelen en tafels desinfecteren na ieder bezoek.


- We willen je verzoeken om bij klachten (dus ook milde klachten) de afspraak af te zeggen of om te zetten in een (beeld)belafspraak.


- Het kan anderzijds ook voorkomen dat de behandelaar met (milde) klachten tijdelijk weer over kan gaan naar (beeld)bellen.


- Uiteraard staat het je vrij om zelf aan te geven als je voorkeur uitgaat om de behandeling via (beeld)bellen te vervolgen.

 

Mocht je vragen of opmerkingen hebben dan horen we het graag.